Beveiligingssystemen - Bescherm uw woning of bedrijfspand goed tegen inbraak
383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-383,page-child,parent-pageid-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Beveiligingssystemen

Beveiligingssystemen

Bescherm uw woning of bedrijfspand goed tegen inbraak

Als er iets is dat belangrijk is, is het wel beveiliging. Is uw woning of bedrijfspand wel goed beveiligd tegen inbraak? Plug Elektrotechniek is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en normen en doen graag een algehele check voor u. Hierbij controleren wij uw bedrijfspand of woning op inbraakveiligheid en treffen waar nodig maatregelen om uw veiligheid in de toekomst te kunnen garanderen.

 

Bij de beveiliging van uw pand maken wij onderscheid in drie soorten beveiliging: camerabewaking, alarmsystemen en intercomsystemen.

Camerabewaking

Bij het installeren van camerabewaking maken wij gebruik van camerasystemen welke uitermate geschikt zijn voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf om bijvoorbeeld woningen, bedrijfspanden, winkels, werkplaatsen en sportterreinen goed te beveiligen. Wij sluiten het systeem altijd aan op digitale recorders, zodat u de opgenomen beelden altijd overal op uw computer, tablet en smartphone (indien deze daar geschikt voor is) terug kunt kijken.

Alarmsystemen

Helaas komen inbraken steeds vaker voor. Omdat voorkomen beter is dan genezen, is een alarmsysteem ten behoeve van inbraakbeveiliging een goede oplossing. De opties hierin zijn heel uiteenlopend, daarom komen wij graag eens bij u langs om het te beveiligen pand of terrein te bekijken en te bespreken wat uw specifieke wensen en behoeften zijn. Wij bieden u vervolgens een professioneel en betrouwbaar beveiligingsplan op maat waarmee u zich niet langer zorgen hoeft te maken over eventuele inbraken.

Intercomsystemen

Met een goed intercomsysteem kunt u op afstand met elkaar communiceren. Intercomsystemen worden veelvuldig geplaatst bij midden-kleinbedrijven en luxere woningen, een intercomsysteem maakt dan ook een belangrijk deel uit van de beveiliging van uw pand of terrein. U kunt bijvoorbeeld op afstand communiceren met de persoon die voor uw deur staat en deuren, slagbomen en poorten met een druk op de knop – na uw goedkeuring – op afstand openen.

Een op maat gemaakt beveiligingssysteem laten installeren?

Als u ervoor kiest om de installatie van uw complete beveiligingssysteem uit handen te geven, kies dan voor Plug Elektrotechniek. Wij maken elk beveiligingsplan op maat, geheel aansluitend bij uw wensen en budget.

 

Meer weten over de verschillende mogelijkheden met betrekking inbraakbeveiliging? Neem gerust contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op