Domotica - Extra luxe en comfort in en rondom uw woning of bedrijfspand
388
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-388,page-child,parent-pageid-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Domotica

Domotica – Extra luxe en comfort in en rondom uw woning of bedrijfspand

Wat is domotica?

Het is afgeleid van het woord ‘domus’, wat ‘huis’ betekent. Alles op het gebied van leef- en woongenot bij elkaar: gemak, comfort, functionaliteit en luxe. De mogelijkheden met betrekking tot domotica – het automatiseren van verschillende functies in en rondom uw huis of werkplaats – zijn eindeloos. Welke mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie de juiste keuze voor een optimale beleving?

 

Bij domotica wordt doorgaans allereerst gedacht aan verlichting met slimme armaturen en apparatuur waarbij u via uw smartphone of tablet uw verlichting kan bedienen. Echter is het zó veel meer dan dat. Domotica is ook mogelijk voor bijvoorbeeld ventilatie, rolluiken, deuren, poorten en verwarming. Een concreet voorbeeld van domotica anders dan verlichting is één slim stopcontact dat u met uw smartphone of tablet kan bedienen en waarbij u bijvoorbeeld gemakkelijk een timer instelt of meet hoeveel energie een apparaat verbruikt. Een bijkomend voordeel? De kans is groot dat domotica ook een positief effect heeft op uw energierekening!

Domotica toepassen in uw huis of bedrijfspand

Het is niet zo dat domotica vanaf de aanleg van uw elektrotechnische installatie al aanwezig dient te zijn. Domotica zorgt voor extra gemak en comfort en kan zowel in nieuwbouwwoningen als bestaande panden als aanpassing of tijdens een renovatie worden toegepast. Hierin kunt u zo ver gaan als u zelf wenst, uiteraard met de nodige voorbereidingen aangezien voor elke toepassing elektriciteit vereist is. Plug Elektrotechniek helpt u graag bij zowel de voorbereiding als het maken van de juiste keuzes, zo kijken wij met een professionele blik met u mee en geven we u niet alleen een onderbouwd en betrouwbaar advies, maar verzorgen wij ook een veilige en kundige installatie voor u.

 

Benieuwd hoe u domotica toe kunt passen in uw woning of bedrijfspand? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op dan maken we een afspraak en bespreken we samen de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact met ons op