Elektrotechnische installaties in uw woning of bedrijfspand
163
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-163,page-child,parent-pageid-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties in uw woning of bedrijfspand

Wat is een elektrotechnische installatie?

Elk huis, elke werkplaats en elk bedrijfspand heeft een elektrotechnische installatie nodig. Geen huis dat nog fijn woont en geen kassa die nog rinkelt zonder elektriciteit. Bij een elektrotechnische installatie kunt u denken aan het geheel van de verdeelinrichting in uw meterkast samen met alle elektrische zaken die hier op aangesloten zijn zoals buizen, kabels, leidingen, schakelaars, stopcontacten, verlichtingsarmaturen, machines en het andere dat nodig is om uw woning of werkplaats te voorzien van elektrische energie.

Een elektrotechnische installatie is maatwerk

Plug Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring in de uitwerking van een volledig elektriciteitsplan en de uitvoering, het beheer, de inspectie en het onderhoud van uw volledige elektrotechnische installatie. Wij plaatsen uw installatie altijd volgens de laatste normen en wet- en regelgeving en zorgen dat u niet alleen nu blij bent met uw installatie, maar hier ook in de toekomst blij mee zal blijven. Of het nu gaat om de installatie in een woning, op een werkplaats of in een kantoorpand met een uitgebreide installatie, Plug Elektrotechniek beschikt over de benodigde kennis en kunde om de volledige uitvoering hiervan voor u te verzorgen.

Woningbouw – Van nieuwbouw tot luxe villa, tot aangepaste woning!

De aanleg of renovatie van de elektrotechnische installatie in uw huis – of u nu in een nieuwbouwwoning gaat wonen, in een luxe villa woont of in een aangepaste woning woont –  is bij Plug Elektrotechniek altijd in vertrouwde handen. Geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen maken wij een gedetailleerde installatietekening voor u, informeren wij u uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en kunt u op ons rekenen voor een vakkundige uitvoering.

Utiliteitsbouw

Ook voor het midden- en kleinbedrijf staat Plug Elektrotechniek klaar. Of het nu gaat om een kantoorpand, opslagruimten, een winkel of een garage, wij stellen een plan op geheel afgestemd op de betreffende ruimte. Wij werken optimaal samen met u en andere betrokken professionals en zijn uw vragenbak voor alle technische vragen en problemen die u tijdens de bouw tegenkomt.

Licht- en krachtinstallaties

Licht- en krachtstroominstallaties zijn het hart van uw elektrotechnische installatie en de basis van elk pand. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld de schakelaars voor lichtpunten, maar ook om wandcontactdozen voor de aansluiting van apparaten zoals een wasmachine, een vaatwasser of zelfs een lift. Plug Elektrotechniek zorgt voor een veilige, functionele, zorgvuldig op u afgestemde installatie. Zo doet u zonder zorgen de lamp aan als u wakker wordt en pakt u de lift naar de derde verdieping als u op uw werk aankomt.

 

Meer informatie over het laten plaatsen van uw elektrotechnische installatie? Neem gerust contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op