Keuring en inspectie - Alles volgens de regels bij Plug Elektrotechniek
398
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-398,page-child,parent-pageid-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Keuring en inspectie

Keuring en inspectie

Alles volgens de regels!

U heeft uw volledige elektrotechnische installatie laten plaatsen, alles doet het perfect en u bent helemaal tevreden. Niets meer aan doen, denkt u. Of toch wel?! Als bedrijf heeft u waarschijnlijk regelmatig te maken met voorschriften en richtlijnen met betrekking tot uw elektrotechnische installaties en uw arbeidsmiddelen. Periodiek onderzoek is in veel situaties gewenst en soms zelfs verplicht vanuit uw verzekering. Om er zeker van te zijn dat u alles netjes op orde heeft, laat u Plug Elektrotechniek de benodigde keuringen en inspecties voor uw elektrotechnische installatie periodiek uitvoeren. Wij onderzoeken de installaties achter wanden en onder vloeren waarvan u niet eens wist dat het er zat en nemen beschikbare tekeningen en documenten onder de loep.

Keuring en inspectie van bestaande elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties dienen regelmatig gecontroleerd te worden. Het ene onderdeel brengt meer gevaren met zich mee dan het andere, duidelijk is dat u uw elektrotechnische installatie na plaatsing niet zomaar kunt laten voor wat het is. Maar welke onderdelen verdienen nu juist iets meer aandacht? Welke aanpassingen dienen er gedaan te worden? En waar dient u allemaal rekening mee te houden? Plug Elektrotechniek is hier volledig van op de hoogte en helpt u hier graag mee verder. Voor de periodieke controle van de elektrotechnische installatie in uw huis of bedrijfspand bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Keuring en inspectie van nieuwe elektrotechnische installaties

Voor compleet nieuw geplaatste elektrotechnische installatie geldt dat deze altijd geïnspecteerd dient te worden voordat deze officieel in gebruik genomen kan worden. Elektriciteit kan namelijk ontzettend gevaarlijk zijn wanneer dit niet goed is aangelegd en dat weet uw verzekeraar ook. Het kan dan ook zelfs zo zijn, dat uw verzekeraar niets vergoedt indien u schade oploopt door een gebrek aan uw elektrotechnische installatie. Een keuring is dan ook essentieel. Wij voeren de benodigde keuring en inspectie graag voor u uit, zodat u zich geen dag langer zorgen hoeft te maken om uw veiligheid en of u wel aan alle normen en richtlijnen voldoet.

Een volledig en betrouwbaar eindrapport

Wij leveren na elke kleuring of inspectie een volledig rapport aan met betrekking tot de huidige staat van uw elektrotechnische installatie en geven u een gedegen advies over de maatregelen die genomen dienen te worden. Uiteraard geven wij u hierbij ook advies met betrekking tot de mogelijkheden voor energiebesparing en voeren wij alle te nemen maatregelen graag voor u uit.

 

Een keuring of inspectie uit laten voeren door Plug Elektrotechniek of aanpassingen laten doorvoeren naar aanleiding van een al uitgevoerde inspectie? Neem gerust contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op