(LED-)verlichting | Verlichting: waar functionaliteit en sfeer samen komen
374
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-374,page-child,parent-pageid-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

(LED-)verlichting

Verlichting: waar functionaliteit en sfeer samen komen

Voor het ontwerpen, leveren en monteren van verlichting bent u bij Plug Elektrotechniek aan het juiste adres.

Een op maat gemaakt lichtplan in uw woning of bedrijfspand is essentieel. Verlichting is niet alleen praktisch maar maakt ook écht deel uit van het complete interieur en maakt of breekt de sfeer. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor de juiste soort verlichting, de juiste plaatsing en de juiste installatie en afwerking. Bij Plug Elektrotechniek weten wij als geen ander hoe wij dit veilig en vakkundig aan moeten pakken en doen dit dan ook graag voor u.

Waarom een elektricien inschakelen?

Bij verlichting dient rekening gehouden te worden met een aantal basiseisen zoals het verlichtingsniveau, het contrast, de lichtverdeling en de algehele kleurenweergave. Daarnaast dient alles uiterst zorgvuldig geïnstalleerd te worden voor een veilig en optimaal genot en dient rekening gehouden te worden met de gestelde normen en wet- en regelgeving. Het zou simpelweg onverantwoord zijn als wij de installatie zonder enige vakkundige kennis aan u zelf zouden overlaten. Plug Elektrotechniek is dé professional op dit gebied en neemt u al deze zorgen dan ook graag uit handen.

Energiebesparing met LED-verlichting

LED-verlichting is de laatste jaren erg populair geworden. Maar waarom LED-verlichting? Net als zonne-energie draagt ook LED-verlichting bij aan een duurzamere en energiezuinigere samenleving waarbij we rekening houden met de toekomst. Led-verlichting verbruikt erg weinig stroom, heeft een lange levensduur en is een moderne en verantwoorde keuze. LED-verlichting is eenvoudig in uw lichtplan te integreren en goed te combineren met andere soorten verlichting in bijvoorbeeld huizen, winkels, kantoren, hotels, ziekenhuizen, scholen, et cetera.

 

Plug Elektrotechniek installeert graag uw LED-verlichting voor u. Op deze manier helpen wij u allereerst om meer uit uw elektrotechnische installatie te halen én dragen wij ook nog eens een steentje bij aan een duurzamere wereld.

 

Wilt u meer weten over (LED-)verlichting of een op maat gemaakt lichtplan? Neem gerust contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op