Noodverlichting en vluchtroutes - Goede voorbereiding
413
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-413,page-child,parent-pageid-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Noodverlichting en vluchtroutes

Noodverlichting en vluchtroutes

Een goede voorbereiding is het halve werk

Of u nu fijn met uw gezin aan de keukentafel van uw avondeten geniet, op vakantie bent en in een hotel verblijft óf hard aan het werk bent op kantoor; vraagt u zichzelf ooit weleens af hoe u uw huis of het gebouw waarin u zich bevindt in geval van nood veilig zou kunnen verlaten? Met een vluchtplan en de juiste noodverlichting hoeft u zich hier geen zorgen om te maken en is de weg naar buiten altijd helder. Echter komen bij de uitwerking en plaatsing hiervan nog best een aantal technische zaken kijken en is het essentieel dat u hierbij een professional als Plug Elektrotechniek betrekt. Wij helpen u dan ook graag verder.

Noodverlichting laten plaatsen?

Het plaatsen van een noodverlichtingsinstallatie is voor bedrijven verplicht en dient te voldoen aan strenge eisen. Wij vinden dit niet meer dan logisch, want wat als er zich een noodsituatie voor doet en uw personeel kan de uitgang niet vinden? Hetzelfde geldt uiteraard voor uw woning. Hierin is noodverlichting wellicht niet verplicht, maar ook hier wilt u toch niet het risico lopen dat uw gezin de uitgang niet kan vinden indien er iets ergs gebeurt? Plug Elektrotechniek beschikt over de kennis en kunde om een gedegen noodverlichtingsplan voor u op te stellen en de uiteindelijke plaatsing optimaal voor u uit te voeren. We komen bij u langs om uw pand te bekijken, maken tekeningen, stellen een plan op en bespreken deze uitgebreid met u. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook en gaan wij voor u aan de slag met de daadwerkelijke plaatsing.

Noodverlichting plaatsen én onderhouden

Naast de plaatsing van een gedegen noodverlichtingsinstallatie, is het onderhouden ervan minstens zo belangrijk. U heeft met de plaatsing de veiligheid van u en uw collega’s of gezin geoptimaliseerd, nu is het zaak dat uw noodverlichting ook te allen tijde naar behoren blijft functioneren. Daarom dienen er periodieke controles uitgevoerd te worden, zodat uw systeem nooit zal falen tijdens een ramp en u zich nooit zorgen hoeft te maken over de vraag ‘wat als?’.

Partner van het Kenniscentrum Noodverlichting

Plug Elektrotechniek is gecertificeerd deskundige op het gebied van noodverlichting en vluchtroutes, werkt met Famostar en is partner van het Kenniscentrum Noodverlichting. Famostar is dé noodverlichtingsspecialist op de Nederlandse markt en via het Kenniscentrum Noodverlichting focussen zij zich naast het aanbieden van noodverlichting ook voortdurend op kennisdeling met betrekking tot noodverlichting.

 

Plug Elektrotechniek levert als partner van Kenniscentrum Noodverlichting niet alleen noodverlichting, maar veiligheid. Daar maken wij samen het verschil.

 

Meer weten over de installatie van noodverlichting? Neem gerust contact met ons op, dan helpen bij u graag verder!

Neem vrijblijvend contact met ons op