Plug Elektrotechniek - Een betrouwbare elektricien die altijd voor u klaar staat
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Wie zijn wij

Plug Elektrotechniek

Een betrouwbare elektricien die altijd voor u klaar staat

Welkom bij Plug Elektrotechniek, aangenaam kennis met u te maken! Het gezicht achter Plug Elektrotechniek ben ik; Mark Plug. Met ruim tien jaar ervaring als gediplomeerd elektricien bij een werkgever werd het voor mij tijd voor een nieuwe, frisse uitdaging waarbij ik mijn klanten met mijn opgedane kennis en kunde persoonlijk kan voorzien van elektrotechnisch maatwerk. Dit heb ik gerealiseerd met Plug Elektrotechniek – een bedrijf actief in en rondom de regio Veghel dat ten alle tijden klaar staat voor zowel particuliere klanten als het midden- en kleinbedrijf en uw volledige zorgen rondom elektra-werkzaamheden graag uit handen neemt.

 

 

Uiteraard weten wij niet alles. Het is voor ons dan ook erg belangrijk om samen te werken met andere gerenommeerde bedrijven in onze branche. Elektrotechnische werkzaamheden zijn immers erg variërend en er komt ontzettend veel maatwerk bij kijken.

 

Diensten die wij leveren zijn bijvoorbeeld:

Uiteraard bieden wij ook service en onderhoud aan bestaande installaties ingeval van gewenste aanpassingen of defecten. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat uw meterkast aangepast dient te worden, u een stroomstoring of kortsluiting ervaart of dat een schakelaar het niet meer doet. Wij regelen het graag voor u!

Een elektricien waar u op kunt vertrouwen

Betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid en het nakomen van afspraken staat bij Plug Elektrotechniek op nummer één. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgende de laatste normen en wet- en regelgeving. Dit kunt u tevens van de partijen waar wij mogelijk mee samen zullen werken, verwachten. Kiest u voor Plug Elektrotechniek, dan kiest u voor deskundigheid en een uitstekende service waarbij u als klant minimaal belast wordt met het feit dat er bij u aan uw elektrotechnische installatie gewerkt wordt.

 

Het grootste doel van Plug Elektrotechniek? Onze klanten blij maken én houden door optimaal te faciliteren op het gebied van elektrotechnisch vakmanschap!

 

Bent u opzoek naar een elektricien in de regio Veghel en omgeving? Neem gerust contact met ons op dan helpen wij u graag verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op